Сервизни услуги

МЕХАНИЧНИ РЕМОНТИ


 

ДВИГАТЕЛИ

Ремонт, профилактика и обслужване на двигатели и скоростни кутии. Проверка на състоянието на двигател, турбина, горивна система, съединител и всички важни елементи за добрата работа на автомобила.


ГУМИ, СПИРАЧКИ, ХОДОВА ЧАСТ

Смяна на гуми, накладки, спирачни дискове, спирачна течност, реглаж и стенд геометрия на преден и заден мост, ремонти по ходова част. Продажба, монтаж, демонтаж, баланс на гуми от марките Boto, Syron, Debica, Sava, Fulda, Dunlop, Goodyear, за леки автомобили, микробуси, бусове, автобуси, строителна и селско стопанска механизация и камиони.


ПРОВЕРКА НА ТЕЧНОСТИ

Проверка на нивото на антифриз, течност за чистачки, хидравлична течност и други. При необходимост - смяна, допълване или ремонт на дадената система.


КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА

Диагностика, проверка, профилактика, ремонт и зареждане на климатични системи. Грижим се за правилната и безпроблемна работа на климатика или климатроника - за да осигурим максимален комфорт по време на шофиране, както през лятото така и през зимата.


СМЯНА НА ФИЛТРИ

Смяна на маслени, въздушни, горивни, хидравлични и филтри за купе. Ще проверим и сменим всички филтри по автомобила, за по-добър комфорт и удължаване на живота както на двигателя, така и на другите системи в него.


ПЪЛНА КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА

Цялостна диагностика и проверка на всички електронни, електрически, механични системи в автомобила. Компютърна диагностика на горивна система, двигател, електроника. Проверка по окачване, спирачки и гуми.


ЕЛЕКТРОНИКА

Електрически ремонти на динамо и стартери, компютърна диагностика, отстраняване на проблеми по аудио и всички останали системи в автомобила. Продажба, сервиз и монтаж на акумулатори и батерии за автомобили, микробуси, бусове, камиони, автобуси, мотори, кемпери и мотопеди.


СМЯНА НА МАСЛА

Смяната на маслото е най-основната процедура по поддръжка на автомобила. Продажба и смяна на масла на двигател, скоростна кутия, хидравлика и трансмисии.


АВТОАКСЕСОАРИ

Разполагаме с онлайн и физически магазин, от където може да откриеш автокозметика и консумативи за своя автомобил – чистачки Trico, авто крушки Tungsram и др. Продажба, ремонт и изправяне на стоманени и алуминиеви джанти Keskin, Mam и други.


НАШИТЕ СЕРВИЗИ


Автосервиз АвтоСПЕКТЪР
E. office@spektaauto.com
T. (+359) 882 380 333
ул. "Индустриална" 19

Виж адреса в google maps тук.


БУРГАС
РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник - Петък: 8.00 - 18.00 ч.
Събота: 8.00 - 14.00 ч.

Неделя: почивен ден


 


СПЕКТА АУТО TOYOTA БУРГАС
E. office@spektaauto.com
T. 0700 700 66
ул. "Индустриална" 19

Виж адреса в google maps тук.


БУРГАС
РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник - Петък: 8.00 - 18.00 ч.

Събота: почивен ден
Неделя: почивен ден


 

ONLINE ЗАПАЗВАНЕ НА ЧАС за СЕРВИЗ.